EVEN VOORSTELLEN

Hier vind je een overzicht van de trainers die aan Z11 verbonden zijn.
Uiteindelijk stellen zich op deze pagina zo’n 12 trainers aan je voor.

(Op dit moment komen er nog foto’s en teksten binnen, kom dus snel weer eens kijken!)

Z11-logo_250

Jolette

Jolette

Trainer

Hoi, Jolette is mij naam en ik ben activiteitenbegleider op locatie Wamel. Hier werk ik sinds april 2011. Als vrijwilliger werk ik al ruim twaalf jaar bij het Toverbaltheater in Beneden-Leeuwen. Geen enkele boekenwinkel kan ik verlaten zonder een boek te hebben gekocht. Al een aantal jaren werk ik ook op de Zwarte Cross. Super festival waar ik altijd naar toe fiets. Ook een van mijn hobbies. Lekker fietsen met richtingsgevoel van 0.0. Grappig is dat ik door gewoon te vragen en zonder navigatie overal kom. Trainer van Z11 is een nieuwe uitdaging. Het lijkt me super om mensen door ze te ondersteunen in hun eigen kracht te zetten en hun latente talenten/kwaliteiten naar boven te halen. Het gave van werken met mensen is dat je er vaak energie van krijgt en andere inzichten. Een extra toegevoegde waarde voor mij is dat ik op een andere manier met cursisten over allerlei onderwerpen kan sparren die werkgerelateerd zijn.

Fenneke Melles

Fenneke Melles

Trainer

Mijn naam is Fenneke Melles. Ik ben activiteitenbegeleider bij RIBW in Culemborg. Naast mijn werk ben ik beeldend kunstenaar [www.kleurkr8.nl]. Voel me verbonden met de natuur, de dieren en de mensen, wie dan ook. Ben optimistisch. Altijd zie ik wel een oplossing. Niets in het leven gebeurt voor niets en op deze manier brengt iedere gebeurtenis iets. Deze levensinstelling heeft mij veel kracht en vertrouwen opgeleverd. De Z11 trainingen spreken mij aan. Concrete thema’s & herstel ondersteunende benadering sluiten aan bij de vraag van onze deelnemers.

Marjo Peeters

Marjo Peeters

Trainer

Hoi, mijn naam is Marjo Peeters. Ik ben nu ruim 12 jaar in dienst van de RIBW, en heb al op diverse plekken gewerkt. Onder andere bij DAC Phoenix, bij Nijmegen West, bij de Tuinclub op de Sterreschansweg, en bij de Arbeidsmatige Dagbesteding op de Graafseweg. En nu mag ik dus mee gaan trainen met en voor Z11. Daar heb ik veel zin in! Het lijkt me een erg leuke en zinvolle manier om samen, in een kleine groep, te werken aan wensen die je hebt en om daar een stukje in mee te mogen bewegen. Misschien tot gauw…

Rik van Tiem

Rik van Tiem

Coördinator en Trainer

Hallo allemaal,
Mijn naam is Rik van Tiem. Ik ben coördinator en trainer bij Z11. In 2015 heb ik samen met een collega met veel passie en plezier Z11 opgezet. Z11 is voor mij: een mooi trainingsaanbod dat we elke keer aanpassen aan de vragen vanuit de deelnemers. De meerwaarde ligt voor mij bij de kleine groepen, de interactie onderling en de inspraak die deelnemers hebben bij het lesaanbod. Ik heb gemerkt dat de deelnemers bij Z11 in korte tijd veel kunnen bereiken. Dit doen ze doordat ze een eigen doel kiezen en hier mee aan te slag gaan. Ik ervaar tijdens de trainingen een gezellige sfeer waarin iedereen elkaar helpt. Het is erg leuk om op deze manier aan de slag te gaan met je doelen.

Carien Koldeweij

Carien Koldeweij

Trainer

Hallo, ik ben Carien Koldeweij. Ik ben activiteitenbegeleider bij Soep van Formaat. Daar maken we soep en snacks voor de inloop van Phoenix en voor bedrijven die bij ons bestellen. Koken en voeding hebben altijd al mijn interesse gehad. Als kind bladerde ik al in de kookboeken die we thuis hadden en experimenteerde ik met koekjesdeeg. Ik heb de diëtistenopleiding gedaan, maar ben uiteindelijk omgeschoold tot restaurantkok. Dat werk heb ik tien jaar gedaan. Toen er kinderen kwamen heb ik het roer omgegooid. Nu werk ik al weer 13 jaar bij de RIBW Nijmegen en Rivierenland. Ondertussen ben ik ook aan het ‘keramieken’, werk ik graag in de tuin en zit ik ook graag op een terras. In de keuken ben ik gewend om de verantwoordelijkheid te nemen en de leiding te pakken, maar bij Z11 gaan we samen kijken hoe we onze wensen waar kunnen maken. Dat is iets wat me heel leuk en inspirerend lijkt; zelf doen, maar met steun van elkaar. Fouten maken mag en wat we niet weten zoeken we op. Wie weet wat we nog van elkaar kunnen leren.

Wil je meer informatie?

Rik van Tiem:
ribwz11@ribw-nr.nl
06 10 36 35 12

Volg ons op facebook
icon-facebook

Pin It on Pinterest

Share This